Kapcsolat

/Kapcsolat
Kapcsolat 2017-11-20T14:08:24+01:00

Kik vagyunk?

Horacsik Attila vagyok, a Horacsik Vegyesipari és Fémtömegcikkforgalmazó Kft ügyvezetője és nem utolsó sorban háromgyermekes családapa.

Természetesen a barkácsáru (a maga kb 8700 féle termékével) és az állateledel is ugyanolyan fontos tevékenységünk, mint a chipes kulcsmásolás ill. a kapu-távirányító klónozás, de …

… ez a honlap kizárólag a kapu-távirányító másolás folyamataival hivatott foglalkozni.
Ezzel a tevékenységgel 6 éve foglalkozunk, így elég nagy tapasztalatot szereztünk, hogy elmondhassuk: cégünk az egyik piacvezető vállalkozás lett Magyarországon!

Cégünk több mint 8 éve működik, tevékenységünk “eléggé sokrétű”

 • Barkácsáru
 • Kulcsmásolás
 • Kapu-távirányító másolás
 • Állateledel

Rólunk

A majdnem teljes Horacsik family
A majdnem teljes Horacsik familyEgy ritka napon, amikor zárva volt a bolt 🙂
2016-08-16

Miért éppen minket?

 • Az első és legfontosabb ok: Három gyermekem van, ezek leeszik a fejemet, kérem segítsenek 🙂
 • Családias hangulat, vidám humoros kiszolgálás (aki ismer az tudja milyen vagyok)
 • Ez egy családi vállalkozás, ezért aki hozzánk fordul segítségért, mindig érezni fogja azt a bensőséges légkört, melyet egy multinacionális cég soha nem tud visszaadni.
 • Gyermekeim Attila, Liliána és Adrián(öcsi) miatt is kötelességemnek érzem hogy pontos jól elvégzett munkát adjak ki a kezemből, hiszen ezen múlik gyermekeim jövőbeni élete, amikor majd átvállalják tőlem ezt a sokrétű színes családi vállalkozást.
 • Mintegy 1400-1500 féle távirányító létezik a piacon mellyet 99% biztonsággal tudunk másolni, mindegy hogy ezek a távnyitók fix esetleg ugrókódosak.
 • Az ugrókódos távirányítókat úgy vagyunk képesek másolni, hogy azt már nem kell hozzátanítani a kapu vezérlőpaneljához! (ez egyedi Magyarországon)
 • Ha pontos, megbízható precíz és gyors munkát szeretne megfelelő szakértelemmel párosítva, akkor biztosan ránk lesz szüksége
 • A hét minden napján nyitva vagyunk, így könnyen elérhet bennünket akár vasárnap is
 • Nálunk nem kell az állandó parkolóhely hiánnyal foglalkoznia, az udvarban kialakított parkolóban nyugodtan leteheti gépjárművét
 • Természetesen nincs parkolóóra sem

Létezik olyan kapu-távirányító, amit ne tudnánk klónozni? Tegyen minket próbára!

Igen, ismerünk kb 1500 féle típust! Írja meg nekünk, miben segíthetnénk !

jane-kapu-taviranyito

Vásárlói vélemények

Marianna Botyánszky
Marianna Botyánszky
19:29 26 Aug 19
A nyár utolsó hétvégéjén vasárnap reggel nyolckor percre pontosan nyitott mégis elnézést kért, hogy késett. Mi pedig azt sem akartuk elhinni, hogy egyáltalán nyitva van😃 Rendkívül figyelmes, segítőkész, gyors, precíz!!!! Minden minden szupermaximum!!!! Nincsenek megfelelő szavak... bárcsak mindenki így állna a munkájához. Nagyon köszönünk mindent! Végre tökéletesen indul a kocsink az új kulccsal. Minden esetben csak Attilát fogjuk ajánlani!!!
László Kéry
László Kéry
17:54 19 Aug 19
Hát eddig több alkalommal másoltattam itt kulcsot is és távirányítót kapuhoz. Eddig a legérdekesebb kéréseimet is maradéktalanul teljesítették(pl 2 távirányítóból egyett csináltak,...). Nagyon elégedett vagyok. Jó áron, gyorsan és nagyon segítőkészen. Kifejezetten ajánlott kategória, több ilyen szakember kellene a világba.
palika labadi
palika labadi
10:20 03 Aug 19
Gyors, olcsó, precíz/pontos. Nem is kell több, hogy őket keressem legközelebb is ha kulcsmásolós bajom lesz.
Zoli Maricsek
Zoli Maricsek
08:06 18 Jul 19
Bicskakulcs ház cseréje miatt kerestem fel őket! Gyorsan, minőségi anyagból dolgoznak. Nagyon szép lett a végeredmény is, így elégedetten távozhattam. Köszönöm szépen mégegyszer a szakszerű, gyors munkát! Üdv.: Golf 4-es :)
Zsuzsa Katona
Zsuzsa Katona
15:20 17 Jul 19
Egy szuper kis bolt, ahol mindent megtalálni! Ha valami netán még sincs, akkor beszerzik! Köszönjük Attila!
tothne dezsy julia
tothne dezsy julia
16:51 10 Jul 19
Maximális szakértelem, barátságos árak! Többedjére ránt ki minket a bajból! Csak ajánlani lehet.
Viktor Karácsonyi
Viktor Karácsonyi
11:10 27 Jun 19
Renault clio-hoz másoltattam kulcsot. Profi gyors olcsóbb mint máshol!!! Csak ajánlani tudom!!! Köszönöm!!!
Zsolt Molnár
Zsolt Molnár
14:15 17 Jun 19
Kocsikulcs házat voltam cseréltetni (peugeot), és kocsikulcsot másoltatni. A munkájuk nagyon precíz és gyors, az árak nagyon kedvezőek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Joco Maki
Joco Maki
13:44 28 May 19
A kiszolgálás praktikus és udvarias, az árak nagyon jók! Többször inkább ide jövőnk vásárolni mert ahogy említettem az árak nagyon jók!
Roland Kállai
Roland Kállai
09:33 09 May 19
Köszönöm mégegyszer a gyors és költséghatékony precíz munkát😉👊 Nagyok vagytok👍
János István Lubcsenka
János István Lubcsenka
15:44 25 Apr 19
Üdv, mindenkinek, én ma voltam először az üzletben, amely elég zsúfolt, de a tulajok semmi perc alatt megtalálták amit kértem, autókulcsot voltam másoltatni, gyorsan vettem még egy-két dolgot. A kiszolgálás gyors, a másolás is hamar megvolt. A tulajnak azt kívánom hogy így tovább, én ajánlom mindenkinek. üdv, a Ford focusos.
Tibor Stingel
Tibor Stingel
14:53 19 Apr 19
A tulaj srác mindent elkövet hogy a vásárlò elégedett legyen
István Roskó
István Roskó
10:09 10 Apr 19
Nagyon gyors és precíz. Mindenki inkább új távírányítót adott volna el nekem a régi rossz helyett, ő ügyesen megjavította és így olcsóbban megúsztam a dolgot. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Énvagyok magam
Énvagyok magam
16:34 09 Apr 19
Az egyik legjobb árat adta Attila a másoláshoz. Kb 5 perc alatt elkészült. Addig is jót beszélgettünk.A munka gyors és jó volt a kiszolgálás maximálisan korrekt. Ajánlom mindenkinek. Nagyon jó fej.
zol thaan
zol thaan
19:31 27 Feb 19
Nagyon segítőkész családi vállalkozás, nem utolsó sorban Budapesten itt kaptam a legjobb árajánlatot. Bár a családias jelleg a kis helyiségben is megmutatkozik, a sorbanállók száma csak a választásom igazolta. További sok sikert kívánok nekik, ügyfelek meg úgyis lesznek! 😀
David Szabó
David Szabó
15:53 16 Dec 17
100%-os megelégedettség!!! Profi munka! Gyors és megbizható! Csak ajánlani tudom! ;-)
Ágnes Bordás
Ágnes Bordás
11:30 27 Aug 17
Az autókulcs beletört ès a kettètört kulcsról tökèletes másolat kèszült!!! Csak ajànlani tudom!!!! Profi munka ès kiváló kiszolgálás!!!
István Sápi
István Sápi
10:39 31 Jul 17
Állandó vevő vagyok a boltba de évek múlásával is kedvesek, segitőkész. Akármilyen problémával fodulok hozzájuk mindig segitenek,legyen az barkácsfelszerelés, álllateledel, kulcs másolás(akár autókulcs) vagy akármi ami a profilba tartozik. mindenkinek csak ajánlani tudom. Csak igy tovább!!!
István Roskó
István Roskó
17:21 12 Jul 17
Toyota kulcsot másoltattam itt, hibátlan lett. Külön érdekesség volt, hogy a kutyám megkóstolhatta az általuk javasolt kutyatápot :) Jártam már úgy, hogy a szupermarketben vett nagy zsák kutyaeledelt el kellett ajándékoznom, mert valamiért nem ízlett az ebnek... ezek az apró figyelmességek mutatják meg igazán, ki az igazi vevőbarát kereskedő. Mindketten "jó szájízzel" mentünk ki a boltból, Én is a kutyám is :) Ebben az üzletben tényleg minden van!
Peter Nagy-Tusa
Peter Nagy-Tusa
09:04 30 May 17
Kedves kiszolgálás, amiben tudnak igyekszenek segíteni és megoldást találni.
Next Reviews