Vásárlói vélemények

/Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemények 2017-12-12T12:10:29+01:00

“Semmi pasis felsőbbrendűség”

A Hörmann kapu távirányítómat a gyermekeim játszás közben sikeresen leejtették, majd utána jól megtaposták, ami teljes egészében darabokra tört. Ennyi. Mindennapos történet kisgyermekes családban, a laptop billentyűinek is kb a fele van csak meg, hogy mást ne mondjak. Amikor megláttam mi történt, elkezdtem kapu távirányító másolókat keresni a neten, többet is felhívtam telefonon. A gond az volt, hogy mindenhol időpontot kellett volna egyeztetni, nekem viszont azonnal KELLETT a távirányító! Tovább keresgéltem olyan szakembert, akihez ha személyesen bemegyek, egyből tud segíteni nekem, és csinál egy új, működőképes távnyitót, így találtam az Attilára, aki azonnal vállalta a kihívást.

Összeragasztotta a széttört darabokat, megnézte, hogy a kapu távirányítóm ad-e ki jelet, megsérült-e a belső panel (vagy mi), vagy a mikrokapcsoló, és néhány perc múlva egy vadonatúj távirányítóm lett! Na így képzeltem el ezt az egészet, semmi pasis felsőbbrendűség, amit annyi szerelős helyen megkaptam már nőként. Nagyon meg voltam elégedve a fiatalemberrel, mert nem rabolta feleslegesen az időmet, nem ámított, kábított, hogy majd ekkor meg akkor tud jönni, hanem egyből segített nekem. Mindemellett végignézhettem, hogyan készíti el a kapu távirányítót.

Készségesen megmutatta a „laikus fejemnek”, hogy milyen technikai eszközök állnak rendelkezésére a másoláshoz. Céltudatos, motivált és kihívásokat kereső embert ismertem meg a személyében, akit bátran tudok ajánlani mindenkinek.

Végh Edina
Dunakeszi

“Télapó”

70 éves nagypapa vagyok, aki éppen Télapónak öltözött be az unokáinak, hogy meglepje őket, de a nagy sietségben és izgalomban kocsim tetejére tettem a kapu távirányítómat, hogy még az utolsó simításokat elvégezzem a szakállamon, aztán úgy elment az idő, hogy a nagy rohanásban a kocsi tetején hagytam a garázskapu távirányítómat, amire persze ráhajtottam az autóval.

Természetesen ennek a manőverezésemnek a végeredményét csak akkor vettem észre, amikor hazaértem és nem tudtam bejutni a garázsba. Késő este volt már, háromnegyed hét körül, persze ilyenkor már minden kapu távnyitós szaküzlet vagy zárva volt, vagy már nem vállalták el a távirányitóm elkészítését. Kivéve a Horacsik kapu távirányítós családi kis üzletet.

Felhívtam őket, és a Horacsik úr nagyon megértő és empatikus volt, kiderült, hogy családapaként ő is tudta, milyen az, amikor az ember meg akarja lepni a szeretteit, és a nagy sietségben valami balul sül el. A fiatalember türelmesen megvárt és elkészítette nekem a garázskapum új távnyitóját. Megforrasztotta a nyáklapot és ez alapján le tudta olvasni a frekvenciát. Ezt persze csak onnan tudom, hogy végig mondta, mit csinál éppen. Egy nagyon készséges, szakmájához értő fiatalember, ho-ho-hóóóó, bátran ajánlom.

Horváth András  II. ker.

“Bulizós”

Egy bulizós hétvégén (22 vagyok) kicsit felöntöttünk a garatra. A sikeres államvizsgámat ünnepeltük, valószínűleg a Pub-ban valahogy kirántottam a zsebemből a szüleim kapu távirányítóját. Másnap reggel vettem észre, hogy mi történt, amikor édesanyám el karta kérni tőlem. Nagy bajban voltam, mert tudtam, hogy ha nem kerítem elő, édesapám „nem fog örülni”. Anyukám a segítségemre volt és előkeresett egy régi, megkopott távirányítót, amit már nem használtunk, csak tartaléknak hagytuk meg. Elvittem a kapu távirányítós szakembernek, (a „Blöki Terminál” felirat nekem nagyon bejött) aki életre keltette ezt az ütött-kopott távirányítót röpke 10 perc alatt, és a végén egy teljesen új kapu távirányítót kaptam, ami megszólalásig olyan volt, mint az eredeti. Ez most kicsit idétlenül hangzik, mert mért szólalt volna meg? Édesapám semmit nem vett észre az egészből. (Remélem ezt nem olvassa) Köszönöm Attila, pontos, precíz munka. Peace!

Végvári Roland
Pesterzsébet

“Kutyanyál”

Egy 6 hónapos Bulldog gazdája vagyok. Sokszor autózom együtt a kutyámmal, egyszer egy hirtelen fékezésnél a kapu távirányítóm hátraesett az ebhez, a kis édes csendben meg is rágcsálta azt, így kénytelen voltam egy új kapu távirányítót készíttetni. Több szakit is felhívtam, vagy az árajánlat nem tetszett vagy a hozzáállás. Persze, hogy nyálas lett a kulcs, istenem!

Az interneten találtam rá Attilára, aki nagy kutyás lévén, nem riadt meg a feladattól. Csinált is egy új távirányítót nekem. Érdemére szolgál, hogy nem adott nekem fejmosós instrukciókat, hogy mit hogyan kellett volna csinálnom, hanem mosolyogva elvállalta a munkát, és egy jót beszélgettünk.

Kovács Ágoston
Soroksár

“Szakinak éreztem magam”

A fiatalember egy ugrókódos kapu távirányítót másolt nekem az üzletben rövid idő alatt. Elmondta, hogy a szükséges algoritmusokat fel tudja tanítani az új kapu távirányítóra, de ezt követően a motorvezérlőhöz nekem kell hozzátanítani, ha nem akarok külön erre szakosodott embert hívni. Részletesen kiokított, mit kell majd csinálnom, még egy rajzot is csinált nekem, hogy ne tévedjek el a folyamatban.

Megnyerő volt számomra, hogy nem kellett időpontot kérnem, vagy kiszállási díjat fizetnem. Szóval saját magamnak fel tudtam tanítani a távirányítót, nem kellet még külön ezermestert hívni és pluszba még ráfizetni. Egy kicsit szakinak érezhettem magam én is, mert segítség nélkül is a motorvezérlőhöz tudtam tanítani a kapu távirányítót  a fiatalember utasításai alapján.

Kéri Ottó Nagyvázsony

Vásárlói vélemények

Roland Kuris
Roland Kuris
08:08 24 Oct 19
Maximálisan meg vagyok elégedve velük, barátságos fogadtatás, precíz gyors munka. Ajanlani tudom.
Paizs Leslie
Paizs Leslie
17:54 14 Oct 19
Nagy királyok👍 Vasárnap is nyitva ha zárral kapcsolatos problèmával mèsz oda tutira mindent megtesznek Ja ès náluk nincs olyan hogy drága,szuper árak. A "döglöttmadártól a homokóráig minden van náluk "ha valami kerti állatartási vagy barkács holmi Esetleg kutyaeledel kell.
Laszlo Magar
Laszlo Magar
07:22 11 Oct 19
Egy kis üzlet, de szinte mindent lehet kapni. Profil a kulcsmásolásban, autótól a lakásig
Betyár Magyar
Betyár Magyar
15:54 08 Oct 19
Profi, hozzáértő és kedves hozzáállás/kiszolgálás! Nincs lehetetlen..... 😎
Zoltán Magenheim
Zoltán Magenheim
12:05 30 Sep 19
Igazi ügyfélközpontú, családias kisvállalkozás, ahol még tényleg igyekeznek jó minőségű munkát végezni korrekt áron, ráadásul nagyon barátságos, közvetlen stílusban beszélnek az ügyféllel, "ha más nem vállalta el, hozzánk hozd nyugodtan" hozzáállással. Ja, és a másolt kulcs könnyebben nyitja a zárat, mint a gyári Honda 😀 Jó, hogy vannak még ilyen kisvállalkozások Magyarországon!
Marianna Botyánszky
Marianna Botyánszky
19:29 26 Aug 19
A nyár utolsó hétvégéjén vasárnap reggel nyolckor percre pontosan nyitott mégis elnézést kért, hogy késett. Mi pedig azt sem akartuk elhinni, hogy egyáltalán nyitva van😃 Rendkívül figyelmes, segítőkész, gyors, precíz!!!! Minden minden szupermaximum!!!! Nincsenek megfelelő szavak... bárcsak mindenki így állna a munkájához. Nagyon köszönünk mindent! Végre tökéletesen indul a kocsink az új kulccsal. Minden esetben csak Attilát fogjuk ajánlani!!!
László Kéry
László Kéry
17:54 19 Aug 19
Hát eddig több alkalommal másoltattam itt kulcsot is és távirányítót kapuhoz. Eddig a legérdekesebb kéréseimet is maradéktalanul teljesítették(pl 2 távirányítóból egyett csináltak,...). Nagyon elégedett vagyok. Jó áron, gyorsan és nagyon segítőkészen. Kifejezetten ajánlott kategória, több ilyen szakember kellene a világba.
palika labadi
palika labadi
10:20 03 Aug 19
Gyors, olcsó, precíz/pontos. Nem is kell több, hogy őket keressem legközelebb is ha kulcsmásolós bajom lesz.
Zoli Maricsek
Zoli Maricsek
08:06 18 Jul 19
Bicskakulcs ház cseréje miatt kerestem fel őket! Gyorsan, minőségi anyagból dolgoznak. Nagyon szép lett a végeredmény is, így elégedetten távozhattam. Köszönöm szépen mégegyszer a szakszerű, gyors munkát! Üdv.: Golf 4-es :)
Zsuzsa Katona
Zsuzsa Katona
15:20 17 Jul 19
Egy szuper kis bolt, ahol mindent megtalálni! Ha valami netán még sincs, akkor beszerzik! Köszönjük Attila!
tothne dezsy julia
tothne dezsy julia
16:51 10 Jul 19
Maximális szakértelem, barátságos árak! Többedjére ránt ki minket a bajból! Csak ajánlani lehet.
Viktor Karácsonyi
Viktor Karácsonyi
11:10 27 Jun 19
Renault clio-hoz másoltattam kulcsot. Profi gyors olcsóbb mint máshol!!! Csak ajánlani tudom!!! Köszönöm!!!
Zsolt Molnár
Zsolt Molnár
14:15 17 Jun 19
Kocsikulcs házat voltam cseréltetni (peugeot), és kocsikulcsot másoltatni. A munkájuk nagyon precíz és gyors, az árak nagyon kedvezőek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Joco Maki
Joco Maki
13:44 28 May 19
A kiszolgálás praktikus és udvarias, az árak nagyon jók! Többször inkább ide jövőnk vásárolni mert ahogy említettem az árak nagyon jók!
Roland Kállai
Roland Kállai
09:33 09 May 19
Köszönöm mégegyszer a gyors és költséghatékony precíz munkát😉👊 Nagyok vagytok👍
János István Lubcsenka
János István Lubcsenka
15:44 25 Apr 19
Üdv, mindenkinek, én ma voltam először az üzletben, amely elég zsúfolt, de a tulajok semmi perc alatt megtalálták amit kértem, autókulcsot voltam másoltatni, gyorsan vettem még egy-két dolgot. A kiszolgálás gyors, a másolás is hamar megvolt. A tulajnak azt kívánom hogy így tovább, én ajánlom mindenkinek. üdv, a Ford focusos.
Tibor Stingel
Tibor Stingel
14:53 19 Apr 19
A tulaj srác mindent elkövet hogy a vásárlò elégedett legyen
István Roskó
István Roskó
10:09 10 Apr 19
Nagyon gyors és precíz. Mindenki inkább új távírányítót adott volna el nekem a régi rossz helyett, ő ügyesen megjavította és így olcsóbban megúsztam a dolgot. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Énvagyok magam
Énvagyok magam
16:34 09 Apr 19
Az egyik legjobb árat adta Attila a másoláshoz. Kb 5 perc alatt elkészült. Addig is jót beszélgettünk.A munka gyors és jó volt a kiszolgálás maximálisan korrekt. Ajánlom mindenkinek. Nagyon jó fej.
zol thaan
zol thaan
19:31 27 Feb 19
Nagyon segítőkész családi vállalkozás, nem utolsó sorban Budapesten itt kaptam a legjobb árajánlatot. Bár a családias jelleg a kis helyiségben is megmutatkozik, a sorbanállók száma csak a választásom igazolta. További sok sikert kívánok nekik, ügyfelek meg úgyis lesznek! 😀
David Szabó
David Szabó
15:53 16 Dec 17
100%-os megelégedettség!!! Profi munka! Gyors és megbizható! Csak ajánlani tudom! ;-)
Ágnes Bordás
Ágnes Bordás
11:30 27 Aug 17
Az autókulcs beletört ès a kettètört kulcsról tökèletes másolat kèszült!!! Csak ajànlani tudom!!!! Profi munka ès kiváló kiszolgálás!!!
István Sápi
István Sápi
10:39 31 Jul 17
Állandó vevő vagyok a boltba de évek múlásával is kedvesek, segitőkész. Akármilyen problémával fodulok hozzájuk mindig segitenek,legyen az barkácsfelszerelés, álllateledel, kulcs másolás(akár autókulcs) vagy akármi ami a profilba tartozik. mindenkinek csak ajánlani tudom. Csak igy tovább!!!
István Roskó
István Roskó
17:21 12 Jul 17
Toyota kulcsot másoltattam itt, hibátlan lett. Külön érdekesség volt, hogy a kutyám megkóstolhatta az általuk javasolt kutyatápot :) Jártam már úgy, hogy a szupermarketben vett nagy zsák kutyaeledelt el kellett ajándékoznom, mert valamiért nem ízlett az ebnek... ezek az apró figyelmességek mutatják meg igazán, ki az igazi vevőbarát kereskedő. Mindketten "jó szájízzel" mentünk ki a boltból, Én is a kutyám is :) Ebben az üzletben tényleg minden van!
Peter Nagy-Tusa
Peter Nagy-Tusa
09:04 30 May 17
Kedves kiszolgálás, amiben tudnak igyekszenek segíteni és megoldást találni.
Next Reviews