lány távirányítóval

Kapu távirányító témában sokat írtam már. Most, hogy itt a nyár, kicsit lazultam, és szörföltem a neten távirányító mókákra vadászva.

„Amikor megvettem az első univerzális távirányítómat, azt hittem, hogy irányítani fogom az Univerzumot”

A távirányítókra olyan sok gombot raknak, hogy az idősebb korosztálynak szüksége van az eligazodásban. Ha azt halljuk, hogy a nagyi már tízszer hívta a barátnőjét, aki egyszer sem vette fel, vegyük el tőle a távirányítót, és adjuk oda neki a telefonját. Egyébként nagyi első televíziójához én voltam a „távirányító”. (Hangosíts rajta kicsit, mozdítsd arrébb  kicsit az antennát Attila)

A régi időkben számtalan csodát láttam, például a fekete-fehér tévék képernyője elé tett sárga fóliát, a három nejlonzacskóba agyoncelluxozott távirányítókat, és az elmaradhatatlan horgolt csipketerítőket a tévék tetején.

Egyszerűsített távirányító  a nagyinak:

egyszerűsített távirányító

…vagy így:

A nagyi távirányító

 

Egy pillanatra félretéve a viccet, létezik alzheimereseknek készített honlap, ahol így néz ki a rém egyszerű távirányító. Tulajdonképpen elég is, főleg, ha a mai TV műsorok tartalmát nézzük.

alzheimer távirányító

Mivel a távirányítókat általában a férfiak szorongatják a kezükben, természetesen megalkották az ideális távkapcsolót a nőkhöz.

Távirányító férfi verzió

Persze a lányokat sem kell félteni, megszületett a férfi távirányító is!

Csak erős idegzetű férfiaknak itt a link, de láttam istentől egészen elrugaszkodott, az alzheimeres mintára teljesen leegyszerűsített verziókat is. Csupán két gomb volt rajta: [Kaja] és [Szex]!

 

A férfiak, nők, idősek után a kutyák sem maradhatnak ki, akik kifejezetten kedvelik a távirányítókat.

kutya távirányító

 

„Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombját, ha az elem kimerülőben van?”

Kedvenc filmem volt a „Távkapcs” (Click) ahol a főszereplő (Adam Sandler) egy fantasztikus távirányítóval megállíthatja az időt, lelassíthatja a szembejövő nőket, vagy akár lehalkíthatja a gyerekeket. A Youtube-on megnézheted a teljes filmet magyarul itt:

…és ha a járdán felbukkanó távirányítható műpatkány hatásán szeretnél vidulni, ajánlom az alábbi videót:

Remélem tetszettek ezek a hűsítő szösszenetek!
Hogy ne csak komolytalankodjak, természetesen várunk szeretettel, ha a kapu távirányítód elromlott, és újat szeretnél. Keress minket elérhetőségeinken!

Horacsik Attila