MyGates távnyitó

Utángyártott kapu távirányító

Első gondolatom az utángyártott kapu távirányító témában, hogy hiába a gyári kiadás, mostanában annyira silány alapanyagokból készülnek a távvezérlők, hogy egy-két év után elhasználódnak.

Van azonban olyan gyártó is, aki még tartja magát a jól bevált, extra minőségű távnyitókhoz (lásd: Sommer, Hörmann stb,) ami viszont szinte már megfizethetetlen.

Ezért érdemes a viszonylag jó minőségű olasz utángyártott kapu távirányító mellett dönteni

Mivel ezeknek kialakításából adódva sokkal kevésbé használódnak el, mint gyári társaik. (Persze ha nem sörnyitásra vagy egyéb dolgokra használjuk őket.) Érdemes kitérni arra is, hogy ezen kis távvezérlők univerzálisak. Tehát ők nem egy frekvencián képesek dolgozni, hanem akár 315 Mhz-816 Mhz-ig munkára foghatók.

Mindenképp nagyon fontos hogy milyen eredeti távnyitót próbálunk kiváltani utángyártott távszabályzóra!

Nem minden gyári technológia alkalmas kiváltó távvezérlő alkalmazására!

Ilyen például a Kling Easy márka, amit úgy alkottak meg, hogy ugrókódos illetve komponens védett kis “kütyü”.

King Easy kapu távirányító

Ez azt jelent hogy általában kiváltásra nem alkalmas, de ha mégis, akkor is nem elég leklónozni, hanem a helyszínen fel is kell tanítani a vezérlőegységre, hogy működni tudjon!

(Ugyanez előfordulhat bizonyos Sommer típusoknál is.)

Persze előfordulnak kivételek, de általában az esetek 95%-ában kiválthatók a gyári távszabályzók bizonyos utángyártott jó minőségű kapu távirányító típusra.

Sommer kapu távirányító

Ja és még valami…

Mostanában különböző internetes oldalakon megjelent 1-2 ezer forintos kínai kapu távirányító, ami nem elég hogy silány minőségű, de le is tilthatja a garázs vezérlőegységét.

Ettől óva intek mindenkit!

De ha már megtörtént a baj, keressetek bennünket ha tudunk, akkor segítünk!

Figyelem! Csak saját, évek óta jól bevált olasz kapunyitókkal foglalkozunk, nem futhatsz bele kínai “nyami-nyami” fajtákba!
(Nem bántásból mondom, de Kínában gyártanak minőségi és minősíthetetlen termékeket is. A népnyelv azért általában a kínait egy polcra teszi a gyenge másolattal.)

Nálunk sok kiváló minőségű olasz utángyártott távnyitóból válogathatsz, persze a másolást természetesen mi végezzük el.

A te feladatod, hogy egy jól működő távszabályzót hozol el nekünk.

A többit ránk bízhatod!

15 éves tapasztalattal a hátunk mögött találkoztunk már egy-két nehezen megoldható duplikálási feladattal, de általában próbálkozásainkat siker koronázta.

Tegyél próbára bennünket te is! Várunk szaküzletünkben!

Címünk:
Horacsik Kft.
1188 Bp. Kisfaludy u. 116/b

Kapcsolat link