Új dimenziók a kapu távirányító másolás világában!
(és spóroljunk akár 40 ezret)
Bár a neve csak ugrókód másolására enged következtetni (hoppy) ez a kis szerkezet abban különbözik társaitól, hogy fix kódot és ugrókódot is be tud fogadni, és ezzel forradalmasítja a távirányító klónozás eddig megszokott paramétereit.
A „kis ügyes” alapfrekvenciája hiába csak 433,92 MHz, képes feltanulni széles spektrumon a 280 MHz-től a 868Mhz-ig bezárólag az összes fix illetve ugrókódot.

why-hoppy-univerzalis-kapu-taviranyito-04Nézzünk konkrét példákat a kis okos távirányító bonyolult működésére

Tegyük fel, hogy az ön kapu távirányítója egy fix frekvencián működő gyakori Tigermat távirányító, viszont a felnyíló garázskaput a legújabb ugrókódos V2-es távnyitóval szerelték, illetve a kerti tó fényeit is ugrókódos Beninca távkapcsolóval vezérli.

Természetesen egyszerre veszítette el az egész család az összes távirányítót (tapasztalatból mondom, hogy erre képes az ember fia/lánya kb. 1 hét leforgása alatt) csak az ön zsebében van még egy-egy másolható példány ezekből a távirányítókból.

Ha elkezd számolni, hogy mennyi távirányító kell, 2 gyerek, feleség, anyós, após, kiskutya, kiscica:), viccet félretéve minimum 3 garnitúra szükséges, hogy rendeződjön végre a család kapu távirányítók elvesztése miatt felborult élete. (Kérlek, gyere haza ma előbb a munkahelyről, mert nem tudunk beállni a kocsival a garázsba, amúgy is jönnek a szerelők a csőtörés miatt, és őket is be kell engedni c. történet) A 3 garnitúra távirányító 9 db kapu- illetve garázstávirányítót takar!

Számoljunk egy kicsit

A Tigermat távirányítót kiválthatjuk a Creasol típussal, melynek 8800 Ft darabja, az ugrókódos V2-es és a Beninca távnyitók kiválthatóak a Remocon típussal melynek darabja 9900 Ft. Egy garnitúra ára 20.000 Ft, 3 garnitúránál már 60.000 Ft-ot kellene kifizetni, de …

Inkább spóroljunk 40 ezret!

Itt van nekünk ez a kis okos „Why hoppy” távirányítónk, ezzel mindhárom távnyitót kiválthatjuk akár fix, akár ugrókódos legyen.

Hogy hogyan működik a másolás?

Ha ellátogat szaküzletünkbe és elhozza a megmaradt 3 db távirányítóját, el is kezdhetjük a klónozás folyamatát. Mivel ez kis ügyes „Why hoppy” kapu távirányító 4 csatornás, minden csatornát külön kell majd klónozni. Először a fix kódos Tigermat távnyitó másolása történik meg az 1-es csatornára, majd a csatorna lezárása után, a 2-es és 3-as pozícióra a V2 és a Beninca ugrókódok frekvenciája kerül. Ez a másolási folyamat kb. 5 perc, és úgy klónozom le a frekvenciákat a különböző csatornákra, hogy önnek ne keljen bonyolult illesztési eljárásokkal bíbelődni a kapuja vevőpaneljénél!

why hoppy kapu taviranyito szinek

  • A „Why hoppy” univerzális távirányító műanyag házas távirányító, amit egy rugalmas gumi keret vesz körül. (törésvédelem)
  • Tartozéka egy mini kulcskarika és zsinór, amivel a távirányító kulcstartóra felhelyezhető.
  • A „Why hoppy” univerzális távirányító négycsatornás (4 gombos), a távirányítót sötétben, rátekintés nélkül is könnyű használni.
  • Négy színváltozatban kapható.

A távirányító ára: 9900 Ft

Amíg más konkurens kapu távirányító másolással foglalkozó cégnél 9 db távírányítót kell megvásárolnia 60-70 ezer Ft-ért, nálunk ez leredukálódik 3 db távnyitóra melyért összesen 21 ezer Ft-ot fizet.
Ha kapu távirányító másolás, akkor:
Horacsik Vegyesipari és Fémtömegcikk forgalmazó Kft.

—————–
Tulajdonságok:
• Méret: 41*51*10,5mm
• Súly: 150g
• Elem típus: 1db CR2032 (3V)

remocon-logo