A kapukulcs alkonya

/, Kiemelt cikkek/A kapukulcs alkonya

A kapukulcs alkonya

… avagy a kapu távirányító elterjedése

A hideg téli estéken fázó, didergő, kulcsát keresgélő autós gondolom mindenkinek ismerős életkép…
Nem tétovázik a vásárlással aki közelebbről megismeri a távirányítható kert- és garázskapuk világát.
A kapu távirányítóval működtetett kül- és beltéri nyílászárók biztonsági, de nem utolsó sorban kényelmi fokozatát is növeli otthonunknak, hiszen a fent szemléltetett jelenet sokszor krimibe illő fordulatot vehet…

Ismeretlen ugrik az autónkba és már el is hajtott vele!

Ha már az automatizálás mellett döntünk, a pénztárcánknak és igényeinknek megfelelő technológia kiválasztásán túl fontos néhány, a szerkezet működéséhez alapvető feltétel biztosítása. Például vandálbiztos és időjárásálló csatlakozók elhelyezése az elektromos táplálás biztosításának megoldására.
Ezt követően a kapu távirányító ill. a kapu szekcionált alkatrészeinek beszerzése az alábbi szisztémák szerint történhet.

Kapu távirányító szettek barkácsolóknak:

A hipermarketek és barkácsáruházak kínálatában létezhetnek olyan ganitúrák, melyek azoknak is megfelelnek, akik maguk szeretik intézni a vásárlást, illetve a beszerelést. Ezekben a kapu távirányító szettekben többnyire minden – a felszereléshez és a működéshez egyaránt szükséges – tartozék megtalálható.
Nagyon fontos hogy mielőtt kifizetnék a szóban forgó kapunyitó készletet, bizonyosodjanak meg arról hogy a doboz valóban tartalmazza azokat a tartozékokat, melyeket a gyártó a csomagoláson a kapu távirányító készlet részeként feltüntetett. (csavarok, leírások, rajzok stb)

Garanciát adó, viszont költségesebb kapunyitó szettek:

Ha nem akarunk mi magunk a vásárlással ill. az üzembe helyezéssel foglalatoskodni, akkor megoldás lehet az interneten “kiguglizni” olyan kapu távirányítóval illetve kaputechnikával foglalkozó céget (például minket) aki egyidejűleg megvásárolja és beszereli a piacon fellelhető ár-érték arányban legjobban teljesítő készletet.

Természetesen mindez költségesebb, de a beszerzést és a beszerelést minden árkülönbözet ellenére érdemes szakemberre bízni, mivel ért hozzá és a munkájára garanciát is vállal. A másik jelentős érv lehet a döntés mellett, hogy így személyre szabottan választhatjuk ki a kívánt kapu távirányító szettet a gyártó teljes terméklistájáról, a saját egyedi elképzeléseinkhez igazítva.

Fixkódos, ugrókódos, színes kapunyitó…

Érdemes megemlíteni a távirányítókat is néhány gondolat erejéig mert a garázskapu és a kertkapuk is ezzel a “ketyerével” fognak működni.
A vezérlőegység vagy a vevőegység biztonsági fokozata legyen az elsődleges szempont a kiválasztásnál. Egy egyszerű fixkódos kapu távirányító manapság már nem nyújt elegendő biztonságot az illetéktelen behatolók ellen, mert némi utánajárással az interneten, vásárolható olyan készülék amely a távnyítónk jelét képes “leklónozni” és ezután elég nagy hatásfokkal, biztos algoritmusokkal nyitni-zárni bármely kaput.

Mindenképpén biztonságosabb az autóriasztóknál már jól ismert ugrókódos kapu távirányítót választani, mert mindig más frekvencián dolgoznak, illetve más és más kódot használnak, ezért nem olyan könnyű őket lemásolni.
A gyártók ma már készítenek kissebb, formásabb kivitelű távnyitókat mint régi “bumszli” társaik voltak, ráadásul minden színben megvásárolhatók így a különleges igények is kielégíthetők.

 

Természetesen minden itt felsorolt termék szaküzletünkben megvásárolható. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Maradok tisztelettel:
Horacsik Attila
Kapu távirányító másoló,
(klónozó, duplikáló, kopírozó, sokszorosító egyetemi Phd diplomával rendelkező egyetemi docens :DDDDD)

By | 2017-06-28T13:26:51+01:00 június 28th, 2017|Egyéb, Kiemelt cikkek|0 Comments

A szerzőről:

Szólj hozzá

Vásárlói vélemények

Roland Kuris
Roland Kuris
08:08 24 Oct 19
Maximálisan meg vagyok elégedve velük, barátságos fogadtatás, precíz gyors munka. Ajanlani tudom.
Paizs Leslie
Paizs Leslie
17:54 14 Oct 19
Nagy királyok👍 Vasárnap is nyitva ha zárral kapcsolatos problèmával mèsz oda tutira mindent megtesznek Ja ès náluk nincs olyan hogy drága,szuper árak. A "döglöttmadártól a homokóráig minden van náluk "ha valami kerti állatartási vagy barkács holmi Esetleg kutyaeledel kell.
Laszlo Magar
Laszlo Magar
07:22 11 Oct 19
Egy kis üzlet, de szinte mindent lehet kapni. Profil a kulcsmásolásban, autótól a lakásig
Betyár Magyar
Betyár Magyar
15:54 08 Oct 19
Profi, hozzáértő és kedves hozzáállás/kiszolgálás! Nincs lehetetlen..... 😎
Zoltán Magenheim
Zoltán Magenheim
12:05 30 Sep 19
Igazi ügyfélközpontú, családias kisvállalkozás, ahol még tényleg igyekeznek jó minőségű munkát végezni korrekt áron, ráadásul nagyon barátságos, közvetlen stílusban beszélnek az ügyféllel, "ha más nem vállalta el, hozzánk hozd nyugodtan" hozzáállással. Ja, és a másolt kulcs könnyebben nyitja a zárat, mint a gyári Honda 😀 Jó, hogy vannak még ilyen kisvállalkozások Magyarországon!
Marianna Botyánszky
Marianna Botyánszky
19:29 26 Aug 19
A nyár utolsó hétvégéjén vasárnap reggel nyolckor percre pontosan nyitott mégis elnézést kért, hogy késett. Mi pedig azt sem akartuk elhinni, hogy egyáltalán nyitva van😃 Rendkívül figyelmes, segítőkész, gyors, precíz!!!! Minden minden szupermaximum!!!! Nincsenek megfelelő szavak... bárcsak mindenki így állna a munkájához. Nagyon köszönünk mindent! Végre tökéletesen indul a kocsink az új kulccsal. Minden esetben csak Attilát fogjuk ajánlani!!!
László Kéry
László Kéry
17:54 19 Aug 19
Hát eddig több alkalommal másoltattam itt kulcsot is és távirányítót kapuhoz. Eddig a legérdekesebb kéréseimet is maradéktalanul teljesítették(pl 2 távirányítóból egyett csináltak,...). Nagyon elégedett vagyok. Jó áron, gyorsan és nagyon segítőkészen. Kifejezetten ajánlott kategória, több ilyen szakember kellene a világba.
palika labadi
palika labadi
10:20 03 Aug 19
Gyors, olcsó, precíz/pontos. Nem is kell több, hogy őket keressem legközelebb is ha kulcsmásolós bajom lesz.
Zoli Maricsek
Zoli Maricsek
08:06 18 Jul 19
Bicskakulcs ház cseréje miatt kerestem fel őket! Gyorsan, minőségi anyagból dolgoznak. Nagyon szép lett a végeredmény is, így elégedetten távozhattam. Köszönöm szépen mégegyszer a szakszerű, gyors munkát! Üdv.: Golf 4-es :)
Zsuzsa Katona
Zsuzsa Katona
15:20 17 Jul 19
Egy szuper kis bolt, ahol mindent megtalálni! Ha valami netán még sincs, akkor beszerzik! Köszönjük Attila!
tothne dezsy julia
tothne dezsy julia
16:51 10 Jul 19
Maximális szakértelem, barátságos árak! Többedjére ránt ki minket a bajból! Csak ajánlani lehet.
Viktor Karácsonyi
Viktor Karácsonyi
11:10 27 Jun 19
Renault clio-hoz másoltattam kulcsot. Profi gyors olcsóbb mint máshol!!! Csak ajánlani tudom!!! Köszönöm!!!
Zsolt Molnár
Zsolt Molnár
14:15 17 Jun 19
Kocsikulcs házat voltam cseréltetni (peugeot), és kocsikulcsot másoltatni. A munkájuk nagyon precíz és gyors, az árak nagyon kedvezőek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Joco Maki
Joco Maki
13:44 28 May 19
A kiszolgálás praktikus és udvarias, az árak nagyon jók! Többször inkább ide jövőnk vásárolni mert ahogy említettem az árak nagyon jók!
Roland Kállai
Roland Kállai
09:33 09 May 19
Köszönöm mégegyszer a gyors és költséghatékony precíz munkát😉👊 Nagyok vagytok👍
János István Lubcsenka
János István Lubcsenka
15:44 25 Apr 19
Üdv, mindenkinek, én ma voltam először az üzletben, amely elég zsúfolt, de a tulajok semmi perc alatt megtalálták amit kértem, autókulcsot voltam másoltatni, gyorsan vettem még egy-két dolgot. A kiszolgálás gyors, a másolás is hamar megvolt. A tulajnak azt kívánom hogy így tovább, én ajánlom mindenkinek. üdv, a Ford focusos.
Tibor Stingel
Tibor Stingel
14:53 19 Apr 19
A tulaj srác mindent elkövet hogy a vásárlò elégedett legyen
István Roskó
István Roskó
10:09 10 Apr 19
Nagyon gyors és precíz. Mindenki inkább új távírányítót adott volna el nekem a régi rossz helyett, ő ügyesen megjavította és így olcsóbban megúsztam a dolgot. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Énvagyok magam
Énvagyok magam
16:34 09 Apr 19
Az egyik legjobb árat adta Attila a másoláshoz. Kb 5 perc alatt elkészült. Addig is jót beszélgettünk.A munka gyors és jó volt a kiszolgálás maximálisan korrekt. Ajánlom mindenkinek. Nagyon jó fej.
zol thaan
zol thaan
19:31 27 Feb 19
Nagyon segítőkész családi vállalkozás, nem utolsó sorban Budapesten itt kaptam a legjobb árajánlatot. Bár a családias jelleg a kis helyiségben is megmutatkozik, a sorbanállók száma csak a választásom igazolta. További sok sikert kívánok nekik, ügyfelek meg úgyis lesznek! 😀
David Szabó
David Szabó
15:53 16 Dec 17
100%-os megelégedettség!!! Profi munka! Gyors és megbizható! Csak ajánlani tudom! ;-)
Ágnes Bordás
Ágnes Bordás
11:30 27 Aug 17
Az autókulcs beletört ès a kettètört kulcsról tökèletes másolat kèszült!!! Csak ajànlani tudom!!!! Profi munka ès kiváló kiszolgálás!!!
István Sápi
István Sápi
10:39 31 Jul 17
Állandó vevő vagyok a boltba de évek múlásával is kedvesek, segitőkész. Akármilyen problémával fodulok hozzájuk mindig segitenek,legyen az barkácsfelszerelés, álllateledel, kulcs másolás(akár autókulcs) vagy akármi ami a profilba tartozik. mindenkinek csak ajánlani tudom. Csak igy tovább!!!
István Roskó
István Roskó
17:21 12 Jul 17
Toyota kulcsot másoltattam itt, hibátlan lett. Külön érdekesség volt, hogy a kutyám megkóstolhatta az általuk javasolt kutyatápot :) Jártam már úgy, hogy a szupermarketben vett nagy zsák kutyaeledelt el kellett ajándékoznom, mert valamiért nem ízlett az ebnek... ezek az apró figyelmességek mutatják meg igazán, ki az igazi vevőbarát kereskedő. Mindketten "jó szájízzel" mentünk ki a boltból, Én is a kutyám is :) Ebben az üzletben tényleg minden van!
Peter Nagy-Tusa
Peter Nagy-Tusa
09:04 30 May 17
Kedves kiszolgálás, amiben tudnak igyekszenek segíteni és megoldást találni.
Next Reviews