„a kis problémamegoldó”

Általánosságban elmondható erről a kis készülékről, hogy nagyon inteligensen hasonul a többi kapu távirányító frekvenciájához, illetve amit más típusú kapu távirányító (creasol, txmgv, remocon… stb) nem tud megtanulni, ez a kis okos ezeket az algoritmusokat nagyszerűen feltanulja.
Bár az alapfrekvenciája 433.92 Mhz, ez a kis kapu távirányító széles sávban alkalmazkodik szinte minden periférikus megoldáson működő szerkezethez.

Előnyei:

  • nyomógombvédővel rendelkezik
  • kisméretű, könnyen elfér zsebben is
  • fémházas, masszív kivitel
  • szép, exkluzív kialakítás

Általánosságban elmondható róla, hogy fixkódos jeladók kiváltására alkalmas, de jópár ugrókódos távirányító kiváltható vele.
Az ára is elfogadható (8800 Ft) főleg úgy, hogy a tanítási eljárást is magába foglalja, így önnek csak az a dolga hogy hazamegy, megnyomja a kiválasztott gombot, és már nyílik is a kapu.

RC088 kapu távirányító nyitva csukva

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kis kapu távirányító, várom szaküzetünkben, vagy további információkért érdeklődjön telefonon vagy e-mail-ben.

Maradok legmélyebb tisztelettel:
Horacsik Attila
Kapu távirányító másoló, klónozó, feltanító, sokszorosító „tudományos munkatárs” 🙂

Kapu távirányítóink megfelelnek minden európai uniós szabványnak. Kínai, illetve silány minőségű kapu távirányító nem kerülhet a kedves vevő birtokába.