Ez a kis kapu távirányító nem elég, hogy csinos külsővel rendelkezik, de forradalmasítja a tanítható és klónozható készülékek algoritmuskombináló képességét.
Ez a kis kapu távirányító képes megtanulni mind a fix, mind pedig az ugrókódos távnyitók jeleit úgy, hogy közben rögtön klónozhatóvá válik az indítókód ami kategóriájában a mostani technikai eszközökkel szinte felülmúlhatatlan. A kis intelligens távvezérlő 280 Mhz és 868 Mhz között keresi azt az algoritmussort, amivel együtt tud dolgozni, úgy hogy közben feltörve a másik kapu távirányító kódjait rögtön át is másolja azt.

Ezzel forradalmasítja az eddig másolhatatlan komponens védett távnyitó másolást.

A távvezérlő csak működőképes távkacsoló jelét tudja duplikálni, de a töredék indítókódot természetesen fel tudjuk erősíteni, és ezáltal ha kicsit segítünk neki akkor ez a kis szerkezet ügyesen befejezi az elkezdett munkánkat 🙂 Ez a kis kapu távirányító alapállapotban vagyis gyári állapotában teljesen „szűz” avagy nem tartalmaz semmilyen kódot vagy algoritmussort, így amikor beérkezik a másolandó távnyitó hozzánk az ezen található frekvenciát kapja meg először.

Mivel teljesen üres a kis távvezérlő ezért direkt feltanításra nem alkalmas, előtte indítókóddal kell ellátnunk! Olyan ügyes kis szerkezet hogy csatornánként (gombonként) más-más különböző típust és frekvencia tartományt fel tud tanulni. Egyelőre még csak fehér színben kapható, de a továbbiakban sokféle színvariáció elérhető lesz eme igényes formatervezésű olasz designerek által tervezett tetszetős univerzális kapu távirányítóból.

Ha felkeltettük érdeklődését ezzel a kis távnyitóval kapcsolatban keressen bennünket bizalommal!

Horacsik Vegyesipari és Fémtömegcikk Forgalmazó Kft.
1188 Budapest Kisfaludy u. 116/b
telefon:  06/70 289-5109