Tönkrement beázott a távnyitója, vagy csak egy távvezérlőt szeretne másoltatni?
Nálunk minden probléma megoldható ami a kapunyitó meghibásodásából ered.

Általános hiba ezeknél a kis készülékeknél, hogy a mikrokapcsolót lenyomkodják a panelről, ami ezután nem fog működni, de ha újat forrasztunk fel, akkor körülbelül 2000-2500 Ft-ból megmenthető a szerkezet.

Ha nagyobb javítási munkálatok várhatók, azt úgyis előre fogjuk jelezni. Így a kedves ügyfél eldöntheti hogy megjavítsuk, vagy esetleg életre keltés után, rögtön klónozzunk új kapu távirányítót.

Nem célravezető 8000-10.000 Ft-ért megjavíttatni távnyitónkat, ha klónozásra van lehetőség,
és ez mindössze 9900 Ft.

Vannak olyan esetek, amikor csak akkor tudunk értékelhető információt kinyerni az adott szerkezetből, ha teljesen megjavítjuk.

Akkor sem kell kétségbe esni, ha nem tudjuk a kapu távirányítót helyreállítani, mert akkor is tudunk másolni egy működő távnyitóról.

Körülbelül 1200-1300 fajta távvezérlő létezik a piacon, és mi ezek 97-98%-át úgy tudjuk másolni, hogy rögtön működik vele a garázs vagy kapu elektronika.
Ez ugrókódos kapu távirányító esetében is igaz!

A távvezérlők nagy többsége a mostanában léptetőkódos. Természetesen kifinomult klóntechnikával ez is duplikálható, úgy hogy közben nem kell a vezérléshez hozzátanítani. Ez az esetek 95%-ában megoldható!

Fix kódú régi távnyitók algoritmussorának felerősítésével elérhető a már tönkrement kapu távirányító újrahangolása.
Ennél a típusnál jegyezném meg, hogy bár könnyen „feltörhető” a frekvencia, viszont nagyon megbízható hosszú életű rendszerek ezek.
Mind a távvezérlők mind pedig a vevőegységek nagyon strapabírók ezért érdemes „megmenteni” őket. Ezek a javítási munkálatok pár ezer forintból megvannak és a rendszer évekig megint megbízhatóan működhet.

Itt érdemes megjegyezni, hogy nemcsak a fix indítókódoknál, hanem az ugrókódos társaiknál is egy-két típus nagyon „strapabíró” ezért érdemes lehet megjavítani őket.

Ha véletlenül a helyreállítás nem sikerül, akkor is tudunk a típusnak megfelelő algoritmussorral rendelkező kapu távirányítót generálni. Ez aztán a vezérlőegységre egyszerűen felprogramozható.

Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
Minden érdekel bennünket amit más nem tud megoldani!
Keressen engem és munkatársaimat a hét minden napján,
és mi készséggel állunk rendelkezésére!