Fix kód + ugrókód = Keydiy kapu távirányító

A Keydiy kapu távirányító fix kódos, egyszerűbb kapu távirányító nagyobb biztonsággal másolható vele, de az ugró kód világában sincs elveszve.

228Mhz-től egészen 818 Mhz-ig olvasható vele az információ. Ez azt jelenti, hogy egész tág frekvenciatartományban lehet vele dolgozni, mivel az algoritmus sorok is alakíthatók.

A rendszer lényege, hogy az előkódoló keydiy indító kód olvasó beolvassa az algoritmusokat, melyeket egy tablet, vagy laptop generál át egy helyes, már klónozható frekvenciára. Ezután már egyszerű a dolog. Csak vissza kell küldeni az íróegységhez az információkat, az pedig kábelen beírja a kis zöld nyáklapra az indítókódot.

Keydiy kapu távirányító programozó

Nagyon hasznos tulajdonsága a rendszernek, hogy tételesen állítható mind a frekvenciatartomány, mind pedig az algoritmus sor. Ez más európai és amerikai másoló gépeknél eddig nem volt megfigyelhető.

Szerintem ez az eddigi legjobb kínai kapu távirányító másoló eszköz.

A kezelése egyszerű és modern, hiszen egy érintőképernyős tabletről is egyszerűen működtethető. A külcsín is egészen absztraktív, hiszen a maga kerek formájával, kemény műanyag házával és puhának mondható gombjaival egyedülálló ebben a kategóriában.

A Keydiy appok QR kódjai

"<yoastmark

Android app

 

Keydiy app IOS

IOS-app

keydiy kapu távirányító

Keydiy kapu távirányító

Az ára pedig egyszerűen visszautasíthatatlan a maga 8800 Ft-jával!

Akár kapu távirányító másolás, akár távvezérlő klónozás a Horacsik Kft. munkatársai szívesen állnak rendelkezésére.

Keressen bennünket elérhetőségeinken.