Kapu távirányító másolás Budapesten!

//Kapu távirányító másolás Budapesten!

Kapu távirányító másolás Budapesten!

A kapu távnyitó másolása Budapesten úgy történik, hogy behozza hozzánk a meglévő működő távvezérlőjét és mi gond nélkül leklónozzuk.
Budapest egész területéről könnyű elérni szaküzletünket, mely a 18. kerület kieső részén az M0-ás körgyűrű gyáli kihajtójától kb. 2-3 km-re helyezkedik el.
A belvárosi kapu távirányító másoló szaküzletekhez képest itt, peremkerület lévén könnyen parkolhat és még fizetni sem kell érte.
Ha véletlen az utcán nem talál autójával parkolóhelyet akkor az erre kialakított parkolónkban biztonságban elhelyezheti gépjárművét amíg nálunk vásárol.
Mivel vállalkozásunk sokrétű, miközben a kapu- vagy garázs távnyitó másolása intéződik, addig több mint 8900 féle barkács és háztartási termékünk közül válogathat.

Aki ismer minket az tudja hogy nálunk mindig barátságos és családias hangulatban történik a kiszolgálás így mindenki jókedvűen távozik tőlünk.

A kapu távirányító másolás folyamata egyébként 2-3 perc alatt lezajlik, szóval nem kell órákat várni hogy végre elkészüljön a másolandó távnyitó.

A másolat megbízható olasz után gyártott szerkezet, kínai “gagyi” távvezérlő “fénymásolatokkal” nem foglalkozunk!!!

A duplikálási folyamat úgy történik hogy:

  1. Behozza hozzánk a működő kapu vagy garázs távirányítót.
  2. Kimérjük a frekvenciatartományt, amin a kis készülék mozog.
  3. Ezután beazonosítjuk az algoritmusokat és az indítókódot.
  4. Mindezen adatokat átklónozzuk a mi távnyitónkra és készen is vagyunk.

Mindezt mindösszesen 2-3 perc alatt elvégezzük, szóval nem kell órákat várni mint más cégeknél.

Ráadásul úgy klónozunk minden fix és ugrókódos kapu távirányítót hogy önnek már nem kell hozzátanítani a kapu vagy garázs vezérlőegységéhez (ezt az esetek 99%-ában tudjuk ígérni).
Ha véletlenül az az 1% fordul elő és nem sikerül a duplikálás akkor is tudunk segíteni, mert a helyszínen még mindig lehet vevőegységet cserélni, amihez tetszőleges mennyiségű távnyitó tanítható.
Ezenkívül az is megoldható, hogy elhozza hozzánk tönkrement kapu távirányítóját és mi megjavítjuk és ezután klónozunk tetszőleges mennyiségű után gyártott távnyitót.
Így már képesek vagyunk olyan esetekben is távvezérlőt másolni hogy nincs működő kapu- vagy garázs távirányító a vevőegységhez.

Birkát MÉG nem klónozunk 🙂

Rugalmas, minden nap nyitva tartó (vasárnap is!!!) szaküzletünkben várjuk kedves leendő és új partnereinket.
Akár kapu távnyitó másolásról akár javításról van szó a Horacsik Vegyesipari és Fémtömegcikk Forgalmazó Kft. szívesen áll rendelkezésükre.

By | 2018-11-14T15:26:45+01:00 november 14th, 2018|Általános cikkek|0 Comments

A szerzőről:

Szólj hozzá

Vásárlói vélemények

Roland Kuris
Roland Kuris
08:08 24 Oct 19
Maximálisan meg vagyok elégedve velük, barátságos fogadtatás, precíz gyors munka. Ajanlani tudom.
Paizs Leslie
Paizs Leslie
17:54 14 Oct 19
Nagy királyok👍 Vasárnap is nyitva ha zárral kapcsolatos problèmával mèsz oda tutira mindent megtesznek Ja ès náluk nincs olyan hogy drága,szuper árak. A "döglöttmadártól a homokóráig minden van náluk "ha valami kerti állatartási vagy barkács holmi Esetleg kutyaeledel kell.
Laszlo Magar
Laszlo Magar
07:22 11 Oct 19
Egy kis üzlet, de szinte mindent lehet kapni. Profil a kulcsmásolásban, autótól a lakásig
Betyár Magyar
Betyár Magyar
15:54 08 Oct 19
Profi, hozzáértő és kedves hozzáállás/kiszolgálás! Nincs lehetetlen..... 😎
Zoltán Magenheim
Zoltán Magenheim
12:05 30 Sep 19
Igazi ügyfélközpontú, családias kisvállalkozás, ahol még tényleg igyekeznek jó minőségű munkát végezni korrekt áron, ráadásul nagyon barátságos, közvetlen stílusban beszélnek az ügyféllel, "ha más nem vállalta el, hozzánk hozd nyugodtan" hozzáállással. Ja, és a másolt kulcs könnyebben nyitja a zárat, mint a gyári Honda 😀 Jó, hogy vannak még ilyen kisvállalkozások Magyarországon!
Marianna Botyánszky
Marianna Botyánszky
19:29 26 Aug 19
A nyár utolsó hétvégéjén vasárnap reggel nyolckor percre pontosan nyitott mégis elnézést kért, hogy késett. Mi pedig azt sem akartuk elhinni, hogy egyáltalán nyitva van😃 Rendkívül figyelmes, segítőkész, gyors, precíz!!!! Minden minden szupermaximum!!!! Nincsenek megfelelő szavak... bárcsak mindenki így állna a munkájához. Nagyon köszönünk mindent! Végre tökéletesen indul a kocsink az új kulccsal. Minden esetben csak Attilát fogjuk ajánlani!!!
László Kéry
László Kéry
17:54 19 Aug 19
Hát eddig több alkalommal másoltattam itt kulcsot is és távirányítót kapuhoz. Eddig a legérdekesebb kéréseimet is maradéktalanul teljesítették(pl 2 távirányítóból egyett csináltak,...). Nagyon elégedett vagyok. Jó áron, gyorsan és nagyon segítőkészen. Kifejezetten ajánlott kategória, több ilyen szakember kellene a világba.
palika labadi
palika labadi
10:20 03 Aug 19
Gyors, olcsó, precíz/pontos. Nem is kell több, hogy őket keressem legközelebb is ha kulcsmásolós bajom lesz.
Zoli Maricsek
Zoli Maricsek
08:06 18 Jul 19
Bicskakulcs ház cseréje miatt kerestem fel őket! Gyorsan, minőségi anyagból dolgoznak. Nagyon szép lett a végeredmény is, így elégedetten távozhattam. Köszönöm szépen mégegyszer a szakszerű, gyors munkát! Üdv.: Golf 4-es :)
Zsuzsa Katona
Zsuzsa Katona
15:20 17 Jul 19
Egy szuper kis bolt, ahol mindent megtalálni! Ha valami netán még sincs, akkor beszerzik! Köszönjük Attila!
tothne dezsy julia
tothne dezsy julia
16:51 10 Jul 19
Maximális szakértelem, barátságos árak! Többedjére ránt ki minket a bajból! Csak ajánlani lehet.
Viktor Karácsonyi
Viktor Karácsonyi
11:10 27 Jun 19
Renault clio-hoz másoltattam kulcsot. Profi gyors olcsóbb mint máshol!!! Csak ajánlani tudom!!! Köszönöm!!!
Zsolt Molnár
Zsolt Molnár
14:15 17 Jun 19
Kocsikulcs házat voltam cseréltetni (peugeot), és kocsikulcsot másoltatni. A munkájuk nagyon precíz és gyors, az árak nagyon kedvezőek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Joco Maki
Joco Maki
13:44 28 May 19
A kiszolgálás praktikus és udvarias, az árak nagyon jók! Többször inkább ide jövőnk vásárolni mert ahogy említettem az árak nagyon jók!
Roland Kállai
Roland Kállai
09:33 09 May 19
Köszönöm mégegyszer a gyors és költséghatékony precíz munkát😉👊 Nagyok vagytok👍
János István Lubcsenka
János István Lubcsenka
15:44 25 Apr 19
Üdv, mindenkinek, én ma voltam először az üzletben, amely elég zsúfolt, de a tulajok semmi perc alatt megtalálták amit kértem, autókulcsot voltam másoltatni, gyorsan vettem még egy-két dolgot. A kiszolgálás gyors, a másolás is hamar megvolt. A tulajnak azt kívánom hogy így tovább, én ajánlom mindenkinek. üdv, a Ford focusos.
Tibor Stingel
Tibor Stingel
14:53 19 Apr 19
A tulaj srác mindent elkövet hogy a vásárlò elégedett legyen
István Roskó
István Roskó
10:09 10 Apr 19
Nagyon gyors és precíz. Mindenki inkább új távírányítót adott volna el nekem a régi rossz helyett, ő ügyesen megjavította és így olcsóbban megúsztam a dolgot. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Énvagyok magam
Énvagyok magam
16:34 09 Apr 19
Az egyik legjobb árat adta Attila a másoláshoz. Kb 5 perc alatt elkészült. Addig is jót beszélgettünk.A munka gyors és jó volt a kiszolgálás maximálisan korrekt. Ajánlom mindenkinek. Nagyon jó fej.
zol thaan
zol thaan
19:31 27 Feb 19
Nagyon segítőkész családi vállalkozás, nem utolsó sorban Budapesten itt kaptam a legjobb árajánlatot. Bár a családias jelleg a kis helyiségben is megmutatkozik, a sorbanállók száma csak a választásom igazolta. További sok sikert kívánok nekik, ügyfelek meg úgyis lesznek! 😀
David Szabó
David Szabó
15:53 16 Dec 17
100%-os megelégedettség!!! Profi munka! Gyors és megbizható! Csak ajánlani tudom! ;-)
Ágnes Bordás
Ágnes Bordás
11:30 27 Aug 17
Az autókulcs beletört ès a kettètört kulcsról tökèletes másolat kèszült!!! Csak ajànlani tudom!!!! Profi munka ès kiváló kiszolgálás!!!
István Sápi
István Sápi
10:39 31 Jul 17
Állandó vevő vagyok a boltba de évek múlásával is kedvesek, segitőkész. Akármilyen problémával fodulok hozzájuk mindig segitenek,legyen az barkácsfelszerelés, álllateledel, kulcs másolás(akár autókulcs) vagy akármi ami a profilba tartozik. mindenkinek csak ajánlani tudom. Csak igy tovább!!!
István Roskó
István Roskó
17:21 12 Jul 17
Toyota kulcsot másoltattam itt, hibátlan lett. Külön érdekesség volt, hogy a kutyám megkóstolhatta az általuk javasolt kutyatápot :) Jártam már úgy, hogy a szupermarketben vett nagy zsák kutyaeledelt el kellett ajándékoznom, mert valamiért nem ízlett az ebnek... ezek az apró figyelmességek mutatják meg igazán, ki az igazi vevőbarát kereskedő. Mindketten "jó szájízzel" mentünk ki a boltból, Én is a kutyám is :) Ebben az üzletben tényleg minden van!
Peter Nagy-Tusa
Peter Nagy-Tusa
09:04 30 May 17
Kedves kiszolgálás, amiben tudnak igyekszenek segíteni és megoldást találni.
Next Reviews