A kapu távnyitó másolása Budapesten úgy történik, hogy behozza hozzánk a meglévő működő távvezérlőjét és mi gond nélkül leklónozzuk.
Budapest egész területéről könnyű elérni szaküzletünket, mely a 18. kerület kieső részén az M0-ás körgyűrű gyáli kihajtójától kb. 2-3 km-re helyezkedik el.
A belvárosi kapu távirányító másoló szaküzletekhez képest itt, peremkerület lévén könnyen parkolhat és még fizetni sem kell érte.
Ha véletlen az utcán nem talál autójával parkolóhelyet akkor az erre kialakított parkolónkban biztonságban elhelyezheti gépjárművét amíg nálunk vásárol.
Mivel vállalkozásunk sokrétű, miközben a kapu- vagy garázs távnyitó másolása intéződik, addig több mint 8900 féle barkács és háztartási termékünk közül válogathat.

Aki ismer minket az tudja hogy nálunk mindig barátságos és családias hangulatban történik a kiszolgálás így mindenki jókedvűen távozik tőlünk.

A kapu távirányító másolás folyamata egyébként 2-3 perc alatt lezajlik, szóval nem kell órákat várni hogy végre elkészüljön a másolandó távnyitó.

A másolat megbízható olasz után gyártott szerkezet, kínai „gagyi” távvezérlő „fénymásolatokkal” nem foglalkozunk!!!

A duplikálási folyamat úgy történik hogy:

  1. Behozza hozzánk a működő kapu vagy garázs távirányítót.
  2. Kimérjük a frekvenciatartományt, amin a kis készülék mozog.
  3. Ezután beazonosítjuk az algoritmusokat és az indítókódot.
  4. Mindezen adatokat átklónozzuk a mi távnyitónkra és készen is vagyunk.

Mindezt mindösszesen 2-3 perc alatt elvégezzük, szóval nem kell órákat várni mint más cégeknél.

Ráadásul úgy klónozunk minden fix és ugrókódos kapu távirányítót hogy önnek már nem kell hozzátanítani a kapu vagy garázs vezérlőegységéhez (ezt az esetek 99%-ában tudjuk ígérni).
Ha véletlenül az az 1% fordul elő és nem sikerül a duplikálás akkor is tudunk segíteni, mert a helyszínen még mindig lehet vevőegységet cserélni, amihez tetszőleges mennyiségű távnyitó tanítható.
Ezenkívül az is megoldható, hogy elhozza hozzánk tönkrement kapu távirányítóját és mi megjavítjuk és ezután klónozunk tetszőleges mennyiségű után gyártott távnyitót.
Így már képesek vagyunk olyan esetekben is távvezérlőt másolni hogy nincs működő kapu- vagy garázs távirányító a vevőegységhez.

Birkát MÉG nem klónozunk 🙂

Rugalmas, minden nap nyitva tartó (vasárnap is!!!) szaküzletünkben várjuk kedves leendő és új partnereinket.
Akár kapu távnyitó másolásról akár javításról van szó a Horacsik Vegyesipari és Fémtömegcikk Forgalmazó Kft. szívesen áll rendelkezésükre.