Nézzük a legfontosabb különbségeket:

Eddig csak multifukciós változatban volt elérhető ez a kis távnyitó mely szélesebb frekvenciatartománnyal rendelkezik ami 280 Mhz-től 868 mhz-ig teljesedik ki.
Míg a multi Mygates „csak” 433Mhz-től 868 Mhz-ig működik. (Zárójelbe téve megjegyezném hogy ez az a tartomány amit 95%-ban használunk kapu távirányító másolás során de a mi kis fix kódos távnyitónk ki tudja küszöbölni a ezeket a szélsőséges periférián működő algoritmusokat is és így klónozhatóvá válik akármelyik komponensvédett szerkezet.)

Bár kinézetében ugyanolyan mint multifunkciós társai és ugyanúgy zöld, kék, fekete, trikolor, rózsaszín ill. narancssárga színekben kapható ennek ellenére megkülönböztehető arról hogy míg a fix kódú távnyitó kék leddel rendelkezik addig multi társainak ledje zöld színben pompázik.
Ez a kis szerkezet sem tartalmaz előre beleírt indítókódot így mindenképpen szükségünk van minimum egy teljes algoritmussorral rendelkező már működő távnyitóra.

Az árral kapcsolatban ez a kapu távirányító 9900 Ft-ba kerül és felprogramozva megvásárolható szaküzletünkben.

Levonva a konzekvenciákat a fix kódos Mygates távnyitó mind kinézetével mind pedig kedvező árával kirobbanó siker lesz a kapu ill. garázs táviráványítók piacán.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyugodt szívvel keressenek telefonon ill. személyesen:

Horacsik Attila
frekvenciatartományokat és algoritmusokat összeboronáló, komponesvédett kapu távírányítókat leklónozó szaktekintély :DDDDD